SUSHI Madlavnings kursus
Vi afholder Madlavning i vintersæsonen
Dato og tid, aftales med Kitt
Sushi for begynder
Pris: 500,- pr. person - min. 6 og max 12 pr. hold
Tid ca. 3 timer
_________________________________________________________
Vi gennemgår det grundlæggende ved Sushi med teori om at nedfryse fisk og opbevaring af Sushi mm. Hvordan man tilbered Sushi med vask ris og koger ris med riskoger
I kommer til at lære at lave:
Chili mayo
Hosomaki:
Laks (8 stk.)
Uramaki:
"Green Dragon" Tempura rejer (8 stk.)
Futomaki:
Laks (8 stk.)
*Frituret Futomaki (8 stk.)
​
Nigri:
Laks (4 stk.)
Tigerrejer (4 stk.)
​
Fresh Rice spring Rolls
Tigerejer (2 hele stk.)
Kylling (2 hele stk.)
Kitt´s signatur Sushi
Sprøde Nori hapser (2 stk.)
med spicy surimi og laks salat
Der er Soya og syltede ingefær med
Tid ca. 3 timer, hvor vi spiser sammen og der er mad til at tage med hjem også i bakker.