top of page

SUSHI Madlavnings kursus
Vi afholder Madlavning i vintersæsonen
Dato og tid, aftales med Kitt


Sushi for begynder
Pris: 500,- pr. person - min. 6 og max 12 pr. hold
Tid ca. 3 timer
_________________________________________________________
Vi gennemgår det grundlæggende ved Sushi med teori om at nedfryse fisk og opbevaring af Sushi mm. Hvordan man tilbered Sushi med vask ris og koger ris med riskoger

I kommer til at lære at lave:

Chili mayo


Hosomaki:
Laks (8 stk.)

Uramaki:
"Green Dragon" Tempura rejer (8 stk.)

Futomaki:
Laks (8 stk.)
*Frituret Futomaki (8
 stk.)

​

Nigri:
Laks (4 stk.)
Tigerrejer (4
 stk.)

​

Fresh Rice spring Rolls
Tigerejer (2 hele stk.)

Kylling (2 hele stk.)


Kitt´s signatur Sushi
Sprøde Nori hapser  (2 stk.)
med spicy surimi og laks salat

Der er Soya og syltede ingefær med

Tid ca. 3 timer, hvor vi spiser sammen og der er mad til at tage med hjem også i bakker.

 

bottom of page